21 maart 2016

Ook naar de opening van Zonnedries geweest?

Hola! De N-VA van Tielt-Winge boycot de opening van ons prestigieus gemeentelijk project Zonnedries door vorige vrijdag "ostentatief" afwezig te blijven op de receptie nog wel. Voor enig protest ter plaatse was het zeker nog te koud en dus bleef het bij wat flauw verweer na de feiten. Wellicht is het om zich in te dekken als de uitbatingskosten bekend zullen worden. En zeggen dat onze N-VA, samen met CD&V, mee aan de wieg stond van dit megalomaan concept.

Geen fruitsap of cava dus voor deze pseudo antagonisten op 't feestje van de SP.a. Een gemiste kans ook op een ontmoeting met de populairste en gewichtigste politica van 't land, die 't lintje moest doorknippen en uiteraard de culinaire snacks uit de nieuwe grootkeuken mocht beoordelen. 
En terwijl de blauwen en de roden als een blok voor en naast Maggie drumden, bleven de gezanten van Groen en CD&V netjes onopgemerkt of monkelend thuis teevee kijken naar de Voice.
Nu ja, voor de Groenen zal het allemaal worst wezen en de CD&V zit al langer in de puree. 

Toen de deejay van dienst Bob Scholte's onsterfelijke "Wie Zal Dat Betalen" speelde, dimden de spaarlampen en schoven onze plaatselijke notabelen de gelegenheidsdansvloer op voor een adembenemende foxtrot.  https://www.youtube.com/watch?v=aEyHumQbj0s).
De afwezigen hadden zoals altijd ongelijk want alles was dit keer nog gratis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten